Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

חמאת יוקובה אורגנית 100 גרם

חמאת יוקובה אורגנית / זרעי אגוז מוסקט פראי

 
הרכב: 100% חמאה יוקובה אורגנית טהורה בכבישה קרה ללא תוספות המופקת בשיטה מסורתית מזרעי surinamensis / Ucúuba Virola שזה סוג של אגוז מוסקט פראי.
 
האינדיאנים שחיים באזור משתמשים בו לטיפול בהמלריה באמצעות שאיפת אדים מעלים של של העץ, לטיפול בתילוע. ברפואה מסורתית, חמאת יוקובה משמשת גם בהצלחה בטיפול בראומטיזם, דלקת פרקים, כאבי בטן, אולקוס וטחורים וטיפול בבעיות עור כרוניות.
 
עץ יוקובה גדל במרכז ודרום אמריקה ובכל אזור האמזונס, מעדיף אזורים ביצתיים, ומגיע לגובה של 25-40 מטר.
זרעי יוקובה מכילים הרבה חומצה פלמיטית ושמן ארומטי חיוני והינה אנטי דלקתית, מאיצה ריפוי, ובעלת תכונות חיטוי גבוהות.
משתמשים בה במוצרי קוסמטיקה, תעשיות התרופות והמזון ולייצור נרות.
 
חמאת יוקובה היא מוצקה בטמפרטורת החדר ויש לה צבע חום בהיר עד חום, וריח עץ ​​ייחודי. מרקמה רק אך יבש מעט ויש לה נקודת היתוך של 32-37 מעלות צלזיוס
 
שימושים נפוצים: כאמור בעלת תכונות אנטי דלקתיות וחיטוי, אידיאלי לטיפול באקנה, אקזמה ועור יבש או מגורה. בעיות עור כרוניות כגון פסוריאזיס, מוצרים טיפוליים לטחורים ופיסורה. עשיר במיוחד בחומצות שומן חיוניות, מסוג פלמיטית הנחשבת כבעל תכונות הזנה ואנטי אייג'ינג וניתן להשתמש בו כדי לחדש את הטון ואת הלחות לעור יבש ובוגר.
החמאת אידיאלית להכנת משחות, קרמים, חמאות גוף ומוצרי טיפוח אחרים.
 
שימוש מומלץ:
• חמאות גוף וקרמים: 3 - 13%
• סבונים : 5 - 20%
• משחות : 5-20%
 
בעת הוספת החמאה לקרמים ותחליבים, יש  לחמם אותה בעדינות עד שהמרקם יתאים לשילוב עם המוצר הסופי.
 
 

70 ₪

חמאת יוקובה אורגנית / זרעי אגוז מוסקט פראי

 
הרכב: 100% חמאה יוקובה אורגנית טהורה בכבישה קרה ללא תוספות המופקת בשיטה מסורתית מזרעי surinamensis / Ucúuba Virola שזה סוג של אגוז מוסקט פראי.
 
האינדיאנים שחיים באזור משתמשים בו לטיפול בהמלריה באמצעות שאיפת אדים מעלים של של העץ, לטיפול בתילוע. ברפואה מסורתית, חמאת יוקובה משמשת גם בהצלחה בטיפול בראומטיזם, דלקת פרקים, כאבי בטן, אולקוס וטחורים וטיפול בבעיות עור כרוניות.
 
עץ יוקובה גדל במרכז ודרום אמריקה ובכל אזור האמזונס, מעדיף אזורים ביצתיים, ומגיע לגובה של 25-40 מטר.
זרעי יוקובה מכילים הרבה חומצה פלמיטית ושמן ארומטי חיוני והינה אנטי דלקתית, מאיצה ריפוי, ובעלת תכונות חיטוי גבוהות.
משתמשים בה במוצרי קוסמטיקה, תעשיות התרופות והמזון ולייצור נרות.
 
חמאת יוקובה היא מוצקה בטמפרטורת החדר ויש לה צבע חום בהיר עד חום, וריח עץ ​​ייחודי. מרקמה רק אך יבש מעט ויש לה נקודת היתוך של 32-37 מעלות צלזיוס
 
שימושים נפוצים: כאמור בעלת תכונות אנטי דלקתיות וחיטוי, אידיאלי לטיפול באקנה, אקזמה ועור יבש או מגורה. בעיות עור כרוניות כגון פסוריאזיס, מוצרים טיפוליים לטחורים ופיסורה. עשיר במיוחד בחומצות שומן חיוניות, מסוג פלמיטית הנחשבת כבעל תכונות הזנה ואנטי אייג'ינג וניתן להשתמש בו כדי לחדש את הטון ואת הלחות לעור יבש ובוגר.
החמאת אידיאלית להכנת משחות, קרמים, חמאות גוף ומוצרי טיפוח אחרים.
 
שימוש מומלץ:
• חמאות גוף וקרמים: 3 - 13%
• סבונים : 5 - 20%
• משחות : 5-20%
 
בעת הוספת החמאה לקרמים ותחליבים, יש  לחמם אותה בעדינות עד שהמרקם יתאים לשילוב עם המוצר הסופי.
 
 

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם