Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

חמאת קקאו נא אורגנית Cocoa Butter

חמאת קקאו נא אורגנית   Cocoa Butter  

מכיל 250 גרם - 100% חמאת קקאו נא אורגנית למאכל ושימוש קוסמטי בכל תכשיר

חמאת קקאו היא שמן צמחי נפלא המופק מפולי הקקאו בעצומו של תהליך הייצור של השוקולד ושל אבקת הקקאו. חמאת קקאו בעלת ריח קליל של שוקולד
וקקאו. חמאת הקקאו היא זו שנותנת לשוקולד את המוצקות . חמאת קקאו היא למעשה השמן/שומן הצמחי היציב ביותר בטבע, היא מכילה אנטי אוקסידנטים חזקים ביותר ולכן אורך החיים שלה מגיע עד 5 שנים. שימושה העיקרי הינו בתעשיית השוקולד, הקוסמטיקה והסבונים. נמסה בקלות במגה עם העור ומעניקה לו לחות קטיפתית.

מתכון להכנת קרם חמאת קקאו מפנק

חמאת קקאו נא טבעית אורגנית - מתוק כמה שזה מזין...את העור

רבים מתייחסים לעץ הקקאו כעץ שמפוליו מכינים את השוקולד ואת שאר המוצרים המתוקים והנפלאים המופקים ממנו, משוקו ועד לליקר. מסוכריות ועד לוופלים מתוקים ועוד ועוד. אולם, מפולי הקקאו, כחלק מאופנת השימוש בסוגי שמנים צמחיים לצרכי קוסמטיקה וטיפוח, ניתן להפיק גם קרמים, משחות ותמרוקים בעזרת הפיכתם לסוג של חמאת קקאו המשמשת לצרכים שונים ומגוונים, החל מהפיכתה לאבקת שוקו וכלה בניצולה לצורך ייצור תרופות, קרמים ומשחות קוסמטיות ואסתטיות.

חמאת קקאו נקראת גם שמן תאוברומה והיא, כאשר מזוככת בצורה טבעית וכבישה קרה, ניתנת למאכל ומשמשת גם בתעשיית המזון, כמו גם, כאמור, בתעשיות אחרות דוגמת רוקחות, קוסמטיקה וכיוצא באלו. לחמאה עצמה יש גם מרקם וגם ריח עדין של שוקולד, כך שגם מחתיכת חמאת קקאו גולמית ניתן ליהנות ולהפיק את התועלות של השוקולד וערכיו.

מקור הקקאו הוא, ככל הידוע, מיערות אמריקה הלטינית, וכבר בני השבטים האינדיאנים הקדומים ידעו לנצל את עליו ואת פריו למגוון צרכים, החל מהפיכת הפולים לסוג של מטבע עובר לסוחר וכלה בהכנת משקאות לארמון השליט ובני האצולה סביבו. לאירופה הגיע הקקאו במאה ה-16, ורק במאה ה-17 החל להיות נפוץ ומקובל מחוץ לספרד, תוך קבלת הערכים המוכרים לנו כיום, של מעורר חשק, אנרגיה, תשוקה ומיניות.

היום מרבית פולי הקקאו מגיעים מאזור אפריקה המשוונית.
הפקת חמאת קקאו נעשית כחלק מתהליך הפקת אבקת הקקאו המקובל ועל ידי ניקוז חלק מהשמנים הנוצרים מהתהליך, שהם הם אותה חמאה שאנו מכירים ומשתמשים בה לצרכים שונים.

 

שפתון חמאת קקאו

 

חמאת גוף קקאו 

 

 

 

70 ₪

חמאת קקאו נא אורגנית   Cocoa Butter  

מכיל 250 גרם - 100% חמאת קקאו נא אורגנית למאכל ושימוש קוסמטי בכל תכשיר

חמאת קקאו היא שמן צמחי נפלא המופק מפולי הקקאו בעצומו של תהליך הייצור של השוקולד ושל אבקת הקקאו. חמאת קקאו בעלת ריח קליל של שוקולד
וקקאו. חמאת הקקאו היא זו שנותנת לשוקולד את המוצקות . חמאת קקאו היא למעשה השמן/שומן הצמחי היציב ביותר בטבע, היא מכילה אנטי אוקסידנטים חזקים ביותר ולכן אורך החיים שלה מגיע עד 5 שנים. שימושה העיקרי הינו בתעשיית השוקולד, הקוסמטיקה והסבונים. נמסה בקלות במגה עם העור ומעניקה לו לחות קטיפתית.

מתכון להכנת קרם חמאת קקאו מפנק

חמאת קקאו נא טבעית אורגנית - מתוק כמה שזה מזין...את העור

רבים מתייחסים לעץ הקקאו כעץ שמפוליו מכינים את השוקולד ואת שאר המוצרים המתוקים והנפלאים המופקים ממנו, משוקו ועד לליקר. מסוכריות ועד לוופלים מתוקים ועוד ועוד. אולם, מפולי הקקאו, כחלק מאופנת השימוש בסוגי שמנים צמחיים לצרכי קוסמטיקה וטיפוח, ניתן להפיק גם קרמים, משחות ותמרוקים בעזרת הפיכתם לסוג של חמאת קקאו המשמשת לצרכים שונים ומגוונים, החל מהפיכתה לאבקת שוקו וכלה בניצולה לצורך ייצור תרופות, קרמים ומשחות קוסמטיות ואסתטיות.

חמאת קקאו נקראת גם שמן תאוברומה והיא, כאשר מזוככת בצורה טבעית וכבישה קרה, ניתנת למאכל ומשמשת גם בתעשיית המזון, כמו גם, כאמור, בתעשיות אחרות דוגמת רוקחות, קוסמטיקה וכיוצא באלו. לחמאה עצמה יש גם מרקם וגם ריח עדין של שוקולד, כך שגם מחתיכת חמאת קקאו גולמית ניתן ליהנות ולהפיק את התועלות של השוקולד וערכיו.

מקור הקקאו הוא, ככל הידוע, מיערות אמריקה הלטינית, וכבר בני השבטים האינדיאנים הקדומים ידעו לנצל את עליו ואת פריו למגוון צרכים, החל מהפיכת הפולים לסוג של מטבע עובר לסוחר וכלה בהכנת משקאות לארמון השליט ובני האצולה סביבו. לאירופה הגיע הקקאו במאה ה-16, ורק במאה ה-17 החל להיות נפוץ ומקובל מחוץ לספרד, תוך קבלת הערכים המוכרים לנו כיום, של מעורר חשק, אנרגיה, תשוקה ומיניות.

היום מרבית פולי הקקאו מגיעים מאזור אפריקה המשוונית.
הפקת חמאת קקאו נעשית כחלק מתהליך הפקת אבקת הקקאו המקובל ועל ידי ניקוז חלק מהשמנים הנוצרים מהתהליך, שהם הם אותה חמאה שאנו מכירים ומשתמשים בה לצרכים שונים.

 

שפתון חמאת קקאו

 

חמאת גוף קקאו 

 

 

 

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם