Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

לציטין חמניות נוזלי Sunflower Lecithin

לציטין חמניות 

חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית

 

מכיל: 100% לציטין חמניות נוזלי. Sunflower Lecithin

הלציטין בנוי מפוספוליפידים שונים רבים שקיימים באופן טבעי ומתחלבים.  פוספוליפידים הם המרכיב העיקרי של ממברנות התאים האנושיים. המבנים שלהם מאפשרים למולקולות חלבון מיוחדות להעביר יונים באופן סלקטיבי דרך הממברנות. הפוספוליפידים נראים כמו טריגליצרידים חוץ מזה שאחת משרשראות ח.ש. אחת מוחלפת בתרכובת זרחן, אסטר זרחן. תרכובת הזרחן מעלה את המשיכה למים של הגליצריד ובכך היא מאפשרת לו לפעול כמתחלב.

 

מאפיינים:

לציטין נמצא בשימוש במוצרים לעור יבש ורגיש ולחלקי עור עם בעיות מתמשכות. נגזר מחלמון ביצה, סויה, חמניות או תירס. בעל השפעה מרככת ומרגיעה על העור. משחה ונוגד חמצון טבעי. משחות עור מעניקות לעור תחושה רכה וחלקה יותר, מפחיתות תחושת חספוס, סדקים וגירוי.

 

אפליקציה:

לציטין חמניות הוא חומר על לשיקום העור ומלחח. כמו לציטין סויה יש לו את היכולת לחדור לאפידרמיס ולשאת חומרים לרמת התאים הנכונה. הוא גם יכול ליצור מבנים דמויי תאים הקרויים ליפוזומים. ליפוזום נוצר כשקבוצת פוספוליפידים ממוקמים על העור. הם מסדרים את עצמם באופן ספונטני כך שיתאימו  את ראשיהם אוהבי המים יחד ואת זנבותיהם אוהבי השמן יחד כך שנוצר כדור מיקרוסקופי. הכדורים האלה דומים במבנה שלהם לממבראנת תא אמיתי. הם גם יכולים לעבור דרך האפידרמיס ולפעול כנשאים של חומרים שמחברים את עצמם. נמצא בשימוש במוצרים לעור יבש ורגיש ולחלקי עור עם בעיות מתמשכות. לתחלוב קרמים, מתאים לתחליבי לחות ושמנים.

 

הוראות שימוש:

2%-10% 

 

מכיל 50 גרם לציטין חמניות נוזלי

50 ₪

לציטין חמניות 

חומרי גלם לקוסמטיקה טבעית

 

מכיל: 100% לציטין חמניות נוזלי. Sunflower Lecithin

הלציטין בנוי מפוספוליפידים שונים רבים שקיימים באופן טבעי ומתחלבים.  פוספוליפידים הם המרכיב העיקרי של ממברנות התאים האנושיים. המבנים שלהם מאפשרים למולקולות חלבון מיוחדות להעביר יונים באופן סלקטיבי דרך הממברנות. הפוספוליפידים נראים כמו טריגליצרידים חוץ מזה שאחת משרשראות ח.ש. אחת מוחלפת בתרכובת זרחן, אסטר זרחן. תרכובת הזרחן מעלה את המשיכה למים של הגליצריד ובכך היא מאפשרת לו לפעול כמתחלב.

 

מאפיינים:

לציטין נמצא בשימוש במוצרים לעור יבש ורגיש ולחלקי עור עם בעיות מתמשכות. נגזר מחלמון ביצה, סויה, חמניות או תירס. בעל השפעה מרככת ומרגיעה על העור. משחה ונוגד חמצון טבעי. משחות עור מעניקות לעור תחושה רכה וחלקה יותר, מפחיתות תחושת חספוס, סדקים וגירוי.

 

אפליקציה:

לציטין חמניות הוא חומר על לשיקום העור ומלחח. כמו לציטין סויה יש לו את היכולת לחדור לאפידרמיס ולשאת חומרים לרמת התאים הנכונה. הוא גם יכול ליצור מבנים דמויי תאים הקרויים ליפוזומים. ליפוזום נוצר כשקבוצת פוספוליפידים ממוקמים על העור. הם מסדרים את עצמם באופן ספונטני כך שיתאימו  את ראשיהם אוהבי המים יחד ואת זנבותיהם אוהבי השמן יחד כך שנוצר כדור מיקרוסקופי. הכדורים האלה דומים במבנה שלהם לממבראנת תא אמיתי. הם גם יכולים לעבור דרך האפידרמיס ולפעול כנשאים של חומרים שמחברים את עצמם. נמצא בשימוש במוצרים לעור יבש ורגיש ולחלקי עור עם בעיות מתמשכות. לתחלוב קרמים, מתאים לתחליבי לחות ושמנים.

 

הוראות שימוש:

2%-10% 

 

מכיל 50 גרם לציטין חמניות נוזלי

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

משורה 10 מ"ל

עזרים לקוסמטיקה
10 ₪

בורקס borax

לתחלוב קרמים
15 ₪

צטיל אלכוהול Cetyl Alcohol

לתחלוב קרמים
20 ₪

סקוואלן צמחי Squalene

טבעי - מיוצר משמן זית
60 ₪

שעוות דבורים אורגנית

שעווה 100% טבעית
40 ₪

חמאת שיאה Shea Butter

חמאת שיאה לבנה
30 ₪

חמאת יוקובה אורגנית 100 גרם

חמאה אורגנית מזרעי אגוז מוסקט פראי
70 ₪

פתיתי סבון שקוף / קילו

ליצירת סבונים
48 ₪