Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

פחם פעיל Charcoal Powder

פחם פעיל Charcoal Powder

 

מכיל 25 גרם (50 מ"ל) פחם פעיל טהור ייחודי המיוצר מבמבוק מוסו. 

הבמבוק מגיע לגיל 5 לפני קצירתו והכנת הפחם הפעיל. מוכר במדינות רבות באסיה כמו יפן, דרום קוריאה, סין וטייוואן 

 

תיאור :

אבקה שחורה עדינה בעל גודל מיקרוני 

 

מאפיינים:

אבקת פחם במבוק סופגת רעלים, זיהומים וחומרים מזיקים אחרים מן העור ותורמת לעור חזק ובריא יותר. בנוסף, עוזרת להיפטר מכימיקלים מתוך הנקבוביות, תורמת לפילינג עדין לתאי העור המתים ומסירה ריח לא נעים. אבקת פחם במבוק מעודדת צמיחה של התאים המובילה לעור גמיש, עדין וחלק. מעולה לניקוי כל סוגי עור, עור שמנוני הנוטה לאקנה.

פחם פעיל מסוגל לספוג רעלים, מזהמים ולנטרל עודף שומן מעור שמן, מהקרקפת והשיער. יש לו יכולת טיהור גבוהה לעור והוא בעל יכולת איזון והרגעה לעור גם לעור רגיש.

תורם לעור חלק ובריא בעל יכולת ספיגה לריחות רעים, משפר את זרימת הדם, פופולרי במסכות ובמוצרי ניקוי לכל סוגי העור.

 

אפליקציה:

מוצרי ניקוי, סבונים, שמפו, מסכות פנים, צבע טבעי לקוסמטיקה וסבונים.

 

הוראות שימוש: נא לשים לב להמלצת השימוש הנמוך בחומר!

0.1-1.5%% בתוך פאזה מימית או שומנית

 

פחם פעיל - מאמר וטיפים לשימוש

60 ₪

פחם פעיל Charcoal Powder

 

מכיל 25 גרם (50 מ"ל) פחם פעיל טהור ייחודי המיוצר מבמבוק מוסו. 

הבמבוק מגיע לגיל 5 לפני קצירתו והכנת הפחם הפעיל. מוכר במדינות רבות באסיה כמו יפן, דרום קוריאה, סין וטייוואן 

 

תיאור :

אבקה שחורה עדינה בעל גודל מיקרוני 

 

מאפיינים:

אבקת פחם במבוק סופגת רעלים, זיהומים וחומרים מזיקים אחרים מן העור ותורמת לעור חזק ובריא יותר. בנוסף, עוזרת להיפטר מכימיקלים מתוך הנקבוביות, תורמת לפילינג עדין לתאי העור המתים ומסירה ריח לא נעים. אבקת פחם במבוק מעודדת צמיחה של התאים המובילה לעור גמיש, עדין וחלק. מעולה לניקוי כל סוגי עור, עור שמנוני הנוטה לאקנה.

פחם פעיל מסוגל לספוג רעלים, מזהמים ולנטרל עודף שומן מעור שמן, מהקרקפת והשיער. יש לו יכולת טיהור גבוהה לעור והוא בעל יכולת איזון והרגעה לעור גם לעור רגיש.

תורם לעור חלק ובריא בעל יכולת ספיגה לריחות רעים, משפר את זרימת הדם, פופולרי במסכות ובמוצרי ניקוי לכל סוגי העור.

 

אפליקציה:

מוצרי ניקוי, סבונים, שמפו, מסכות פנים, צבע טבעי לקוסמטיקה וסבונים.

 

הוראות שימוש: נא לשים לב להמלצת השימוש הנמוך בחומר!

0.1-1.5%% בתוך פאזה מימית או שומנית

 

פחם פעיל - מאמר וטיפים לשימוש

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם