Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

קרטין / 20 מ"ל keratin

קרטין keratin


קרטין הוא חלבון סיבי מאוד מיוחד, אשר נמצא בשיער, נוצות, צמר וציפורניים.
קרטין נגזר מצמר כבשים ועובר תהליך הדרוליזה.
נוזל בגוון ענברי, ריח אופייני, מסיס במים.
ערך  PH ה- 5.0-5.8. מכיל 20-23% חלבון. משקל מולקולרי 1,100-3,300 Da.
 
מאפיינים: מחדש את שכבת המגן הטבעי של השיער, מחזק, מחזיר את גמישות ומפחית את השבירה. הוכח ביכולתו להפחית את נזקים לשיער משימוש בכימיקלים. פועל גם כחומר לטיפול והגנה על העור.
 
רמת שימוש מומלצת 1-5%.
 לשימוש חיצוני בלבד.
יישומים: כל מיני סוגים של מוצרים לטיפוח שיער כמו שמפו, מרככי שיער, מסכות להשיער משחות שיער וגם מוצרי טיפוח לעור הכוללים משחות וקרמים.
 
20 מ"ל 60 ₪
 
 

60 ₪

קרטין keratin


קרטין הוא חלבון סיבי מאוד מיוחד, אשר נמצא בשיער, נוצות, צמר וציפורניים.
קרטין נגזר מצמר כבשים ועובר תהליך הדרוליזה.
נוזל בגוון ענברי, ריח אופייני, מסיס במים.
ערך  PH ה- 5.0-5.8. מכיל 20-23% חלבון. משקל מולקולרי 1,100-3,300 Da.
 
מאפיינים: מחדש את שכבת המגן הטבעי של השיער, מחזק, מחזיר את גמישות ומפחית את השבירה. הוכח ביכולתו להפחית את נזקים לשיער משימוש בכימיקלים. פועל גם כחומר לטיפול והגנה על העור.
 
רמת שימוש מומלצת 1-5%.
 לשימוש חיצוני בלבד.
יישומים: כל מיני סוגים של מוצרים לטיפוח שיער כמו שמפו, מרככי שיער, מסכות להשיער משחות שיער וגם מוצרי טיפוח לעור הכוללים משחות וקרמים.
 
20 מ"ל 60 ₪
 
 

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

ויטמין E טוקופרול vitamin E

ויטמין E טוקופרול
48 ₪

משורה 10 מ"ל

עזרים לקוסמטיקה
10 ₪

דימנטיקון

סיליקון
12 ₪

חימר ירוק

אבקה טהורה להכנת מסיכה
15 ₪

פוליסורבט 80 Polisorbate

לתחלוב שמנים
20 ₪

שמן דקל palm oil

חמאת דקל
20 ₪

BTMS

להכנת מרכך לשיער
50 ₪