Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

שמן אבוקדו אורגני כבישה קרה Avocado Oil

שמן  אבוקדו אורגני בכבישה קרה   Avocado Oil

מכיל: 100 מ"ל

תאור: שמן צמחי אבוקדו מופק מן הפרי והינו שמן אורגני בכבישה קרה ואינו מזוכך .

 

מאפיינים:

צבעו ירוק עמוק וריחו ריח אבוקדו וטעמו אופייני. אחד השמנים העשירים בשפע של ויטמינים, מכיל לציטין ,חומצות שומן חיוניות, חומצת שומן פלמיטולאית ועוד .

מזין ונספג בעור בקלות.

אפליקצייה:

שמן אבוקדו בכביקה קרה מתאים לשימוש חופשי ללא הגבלה בכל מוצר קוסמטי ולמריחה ישירה על העור
השמן מעניק רכות ומחיה עור חסר חיים וברק. מתאים לעור יבש, קשקשי, מוזנח, מבוגר ואקזמות. מזרז צמיחת שיער. מוצרים לשיער תינוקות, שיער צבוע, פגום ויבש, קרמים לעיניים, לפנים, לידיים, להזנה והגנה משמש. 

 

שמן אבוקדו- השמן של השכן ירוק יותר

לאבוקדו יש מעלות ויתרונות רבים, בכל מה שקשור לתזונה ולשימושים קוסמטיים. באבוקדו ניתן למצוא מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיוביות וצריכתו יעילה ביותר כנגד לחץ דם גבוה, שלשולים ופריחות. מהאבוקדו מייצרים מסיכות פנים, מסיכות לשיער,  קרמים לעיניים ולידיים ותכשירים לעור יבש.

בשנים האחרונות עלה מאוד קרנו של שמן האבוקדו, על פני שמנים אחרים, גם כאמצעי לצריכה תזונתית וגם כאמצעי קוסמטי אפקטיבי מאוד לשלל תכשירים, משחות וקרמים. אבוקדו עשיר בויטמינים מסוגA, E, B1, B5, B2 במינרלים כגון אשלגן, מגנזיום, ברזל, סידן וזרחן, בחומצות שומן חיוניות (ויטמין F), בחלבונים ולציטין ובחומרים אנטי אוקסידנטים.

האבוקדו, ששמו נגזר מהמילה האצטקית Ahuacatl (אשכים- ככל הנראה בשל הדמיון לאבר המשמעותי הזה וגם משום שהאמונה הייתה שיש לפרי סגולות של פוריות והצלחה מינית), הוא עץ טרופי שנתגלה בדרום אמריקה והשמן שהופק ממנו, שמן אבוקדו, הוא מהשמנים הותיקים והראשונים שהופקו מפרי כלשהו. השמן הזה, בניגוד לשמנים צמחיים ואתריים אחרים, לא מופק מזרעי הפרי אלא מהציפה שלו, אותו חלק ירוק אותו אנו גם אוכלים, בשיטה של כבישה קרה וסחיטה בצנטריפוגה, סחרור מהיר. השמן הגולמי המתקבל לאחר תהליכים אלו עובר תהליך זיכוך שבסופו מתקבל שמן איכותי, צלול ומאוד בריא, שמן אבוקדו מכיל ויטמינים A, B ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמין F).

למטרות קוסמטיקה טבעית, שמן אבוקדו יעיל במיוחד לשם הזנת העור והשיער, טיפולי אנטי אייג'ינג, איחוי פצעים, הרגעת עור מגורה ועוד. השימוש בשמן אבוקדו, כאמור, עולה ופורח בקרב אוכלוסיות מגוונות ורבות ברחבי העולם, שמצאו כי יותר בריא, יותר טעים, יותר מזין והרבה יותר מהנה להשתמש בשמן טבעי מסוג שמן אבוקדו על פני שמנים אחרים, תעשייתיים ומזיקים לגוף ולבריאות.

 

מידע נוסף וטיפים לשימוש בשמן אבוקדו

60 ₪

שמן  אבוקדו אורגני בכבישה קרה   Avocado Oil

מכיל: 100 מ"ל

תאור: שמן צמחי אבוקדו מופק מן הפרי והינו שמן אורגני בכבישה קרה ואינו מזוכך .

 

מאפיינים:

צבעו ירוק עמוק וריחו ריח אבוקדו וטעמו אופייני. אחד השמנים העשירים בשפע של ויטמינים, מכיל לציטין ,חומצות שומן חיוניות, חומצת שומן פלמיטולאית ועוד .

מזין ונספג בעור בקלות.

אפליקצייה:

שמן אבוקדו בכביקה קרה מתאים לשימוש חופשי ללא הגבלה בכל מוצר קוסמטי ולמריחה ישירה על העור
השמן מעניק רכות ומחיה עור חסר חיים וברק. מתאים לעור יבש, קשקשי, מוזנח, מבוגר ואקזמות. מזרז צמיחת שיער. מוצרים לשיער תינוקות, שיער צבוע, פגום ויבש, קרמים לעיניים, לפנים, לידיים, להזנה והגנה משמש. 

 

שמן אבוקדו- השמן של השכן ירוק יותר

לאבוקדו יש מעלות ויתרונות רבים, בכל מה שקשור לתזונה ולשימושים קוסמטיים. באבוקדו ניתן למצוא מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיוביות וצריכתו יעילה ביותר כנגד לחץ דם גבוה, שלשולים ופריחות. מהאבוקדו מייצרים מסיכות פנים, מסיכות לשיער,  קרמים לעיניים ולידיים ותכשירים לעור יבש.

בשנים האחרונות עלה מאוד קרנו של שמן האבוקדו, על פני שמנים אחרים, גם כאמצעי לצריכה תזונתית וגם כאמצעי קוסמטי אפקטיבי מאוד לשלל תכשירים, משחות וקרמים. אבוקדו עשיר בויטמינים מסוגA, E, B1, B5, B2 במינרלים כגון אשלגן, מגנזיום, ברזל, סידן וזרחן, בחומצות שומן חיוניות (ויטמין F), בחלבונים ולציטין ובחומרים אנטי אוקסידנטים.

האבוקדו, ששמו נגזר מהמילה האצטקית Ahuacatl (אשכים- ככל הנראה בשל הדמיון לאבר המשמעותי הזה וגם משום שהאמונה הייתה שיש לפרי סגולות של פוריות והצלחה מינית), הוא עץ טרופי שנתגלה בדרום אמריקה והשמן שהופק ממנו, שמן אבוקדו, הוא מהשמנים הותיקים והראשונים שהופקו מפרי כלשהו. השמן הזה, בניגוד לשמנים צמחיים ואתריים אחרים, לא מופק מזרעי הפרי אלא מהציפה שלו, אותו חלק ירוק אותו אנו גם אוכלים, בשיטה של כבישה קרה וסחיטה בצנטריפוגה, סחרור מהיר. השמן הגולמי המתקבל לאחר תהליכים אלו עובר תהליך זיכוך שבסופו מתקבל שמן איכותי, צלול ומאוד בריא, שמן אבוקדו מכיל ויטמינים A, B ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמין F).

למטרות קוסמטיקה טבעית, שמן אבוקדו יעיל במיוחד לשם הזנת העור והשיער, טיפולי אנטי אייג'ינג, איחוי פצעים, הרגעת עור מגורה ועוד. השימוש בשמן אבוקדו, כאמור, עולה ופורח בקרב אוכלוסיות מגוונות ורבות ברחבי העולם, שמצאו כי יותר בריא, יותר טעים, יותר מזין והרבה יותר מהנה להשתמש בשמן טבעי מסוג שמן אבוקדו על פני שמנים אחרים, תעשייתיים ומזיקים לגוף ולבריאות.

 

מידע נוסף וטיפים לשימוש בשמן אבוקדו

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם