Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה Rose Hip Oil / 50CC

שמן רוז היפ כבישה קרה אורגני 50CC

 

מכיל:

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה

 

מאפיינים:

שמן בעל גוון כתום עשיר . הרוז היפ גדל בדרום אמריקה ובאירופה. שמן הרוז היפ הינו מהחשובים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה . שמן רוז היפ אורגני ובכבישה קרה מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין Cוחומצה רטינואית. שמן הרוז היפ הינו היחידי שנבדק קלינית למטרות ריפוי והעלמת צלקות, חתכים, טיפול בקלואידים. הוא משמש בקוסמטיקה לקרמים נגד קמטים, לשמפו לשיער פגום ויבש, לשמני גוף, לקרמים לחידוש תאים, לקרמים לחות לעור יבש, לקרמים ומוצרים לתינוקות. משפר מרקם עור ומחליק קמטוטים. מתאים לכל סוגי העור בעיקר לטיפולי אנטי אגי'נג ועור רגיש, צלקות, חתכים, קולואידים, חידוש תאי עור.

עוד קצת על שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה...

למרות שמו המיוחד והמוזר, שמן רוז היפ בהחלט יכול להיכלל, ואפילו במקום של כבוד, ברשימה של שמנים צמחיים, בריאים, מועילים וחיוניים, למצבנו הגופני, לבריאותנו ולחוסננו המנטאלי. השמן מופק מצמח הנקרא Rosa Mousquata בשמו המדעי אך מוכר יותר בשמו האנגלי Rose Hip, וצמח זה נודע בעולם הקוסמטיקה הרפואית ואסתטיקת הגוף בשל היותו בעל מרכיבים אנטי אוקסידנטאליים, בשל הויטמין C שהוא עשיר בו ובזכות החומצה הרטינואית הנגזרת מתוך ויטמין A, נקשרת לקרומי התאים ומסייעת להם להתחדש ולייצר תאים חזקים, יציבים ואפקטיביים יותר.

בשל התכונות הללו, שמן רוז היפ נועד לאלו שמבקשות, שומבקשים, לשמור על מראה עור חלק, צעיר ומבריק, הנוצר כתוצאה מפעילות תאית אפקטיבית, מושלמת ודינאמית, כמו גם לשם שיקום ושיפור מראה במצבים של כתמים, פיגמנטציה וצלקות.

יתרונות בולטים נוספים של השמן הזה, בנוסף לאלמנטים הדרמטולוגיים המשמעותיים שהוזכרו, הם הפחתת קמטים באזורי הפנים הרלוונטיים כמו עיניים ופה, והסרת שכבות עור ישנות ויבשות על מנת לחשוף שכבות עור חדשות, רעננות וחלקות יותר.

שמן רוז היפ, המופק בתהליך של כבישה קרה, שהוא התהליך האיכותי והטוב ביותר להפקת שמנים צמחיים, הוא בעל גוון כתמתם וניחוח אופייני והינו מתאים לשימוש כפי שהוא או בכל קרם פנים, או סרום, והשימוש בו יעיל ביותר למטרת עיסוי ומריחה על האזורים הרלוונטיים לחידוש מראה העור בפנים.

אפשר להשתמש בשמן ללא חשש והיכולת שלו להיספג בעור ולא לגרום למצב של עור פנים שמנוני, מאפשרת אפילו איפור מלא דקות לאחר המריחה והעיסוי, כך שגם לפני יציאה לבילוי, לאירוע או לכל דבר אחר אפשר להיעזר בשמן רוז היפ, לחוש את השינוי ולהרגיש הכי רעננים, צעירים, חיוניים ויפים בעולם.

80 ₪

שמן רוז היפ כבישה קרה אורגני 50CC

 

מכיל:

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה

 

מאפיינים:

שמן בעל גוון כתום עשיר . הרוז היפ גדל בדרום אמריקה ובאירופה. שמן הרוז היפ הינו מהחשובים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה . שמן רוז היפ אורגני ובכבישה קרה מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין Cוחומצה רטינואית. שמן הרוז היפ הינו היחידי שנבדק קלינית למטרות ריפוי והעלמת צלקות, חתכים, טיפול בקלואידים. הוא משמש בקוסמטיקה לקרמים נגד קמטים, לשמפו לשיער פגום ויבש, לשמני גוף, לקרמים לחידוש תאים, לקרמים לחות לעור יבש, לקרמים ומוצרים לתינוקות. משפר מרקם עור ומחליק קמטוטים. מתאים לכל סוגי העור בעיקר לטיפולי אנטי אגי'נג ועור רגיש, צלקות, חתכים, קולואידים, חידוש תאי עור.

עוד קצת על שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה...

למרות שמו המיוחד והמוזר, שמן רוז היפ בהחלט יכול להיכלל, ואפילו במקום של כבוד, ברשימה של שמנים צמחיים, בריאים, מועילים וחיוניים, למצבנו הגופני, לבריאותנו ולחוסננו המנטאלי. השמן מופק מצמח הנקרא Rosa Mousquata בשמו המדעי אך מוכר יותר בשמו האנגלי Rose Hip, וצמח זה נודע בעולם הקוסמטיקה הרפואית ואסתטיקת הגוף בשל היותו בעל מרכיבים אנטי אוקסידנטאליים, בשל הויטמין C שהוא עשיר בו ובזכות החומצה הרטינואית הנגזרת מתוך ויטמין A, נקשרת לקרומי התאים ומסייעת להם להתחדש ולייצר תאים חזקים, יציבים ואפקטיביים יותר.

בשל התכונות הללו, שמן רוז היפ נועד לאלו שמבקשות, שומבקשים, לשמור על מראה עור חלק, צעיר ומבריק, הנוצר כתוצאה מפעילות תאית אפקטיבית, מושלמת ודינאמית, כמו גם לשם שיקום ושיפור מראה במצבים של כתמים, פיגמנטציה וצלקות.

יתרונות בולטים נוספים של השמן הזה, בנוסף לאלמנטים הדרמטולוגיים המשמעותיים שהוזכרו, הם הפחתת קמטים באזורי הפנים הרלוונטיים כמו עיניים ופה, והסרת שכבות עור ישנות ויבשות על מנת לחשוף שכבות עור חדשות, רעננות וחלקות יותר.

שמן רוז היפ, המופק בתהליך של כבישה קרה, שהוא התהליך האיכותי והטוב ביותר להפקת שמנים צמחיים, הוא בעל גוון כתמתם וניחוח אופייני והינו מתאים לשימוש כפי שהוא או בכל קרם פנים, או סרום, והשימוש בו יעיל ביותר למטרת עיסוי ומריחה על האזורים הרלוונטיים לחידוש מראה העור בפנים.

אפשר להשתמש בשמן ללא חשש והיכולת שלו להיספג בעור ולא לגרום למצב של עור פנים שמנוני, מאפשרת אפילו איפור מלא דקות לאחר המריחה והעיסוי, כך שגם לפני יציאה לבילוי, לאירוע או לכל דבר אחר אפשר להיעזר בשמן רוז היפ, לחוש את השינוי ולהרגיש הכי רעננים, צעירים, חיוניים ויפים בעולם.

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

סקוואלן צמחי Squalene

טבעי - מיוצר משמן זית
60 ₪

הידרוסול ורדים אורגני

הדרוסול רוז בולגרי אורגני
40 ₪

שמן אתרי עץ התה Tea Tree

תמצית אתרית טהורה
28 ₪

שמן אתרי לבנדר אנגלי Lavender

תמצית אתרית טהורה
30 ₪

שמן קוקוס Coconut Oil

חמאת קוקוס
20 ₪

שמן אגוז מקדמיה אורגני בכבישה קרה Macadamia Oil

אורגני, כבישה קרה (food grade)
90 ₪