Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

שמן שקדים מתוקים בכבישה קרה Sweet Almond Oil

שמן שקדים מתוקים בכבישה קרה 

מכיל: 100% שמן שקדים מתוקים טהור בכבישה קרה 

בעל גוון צהבהב, סמיכות וניחוח אופייני, טעם של שקדים

 

מאפיינים:

מקור עץ השקד הינו במרכז אסיה, במאה ה - 16 הובא לצרפת וכיום מגדלים אותו גם בקליפורניה ובמדינות הים התיכון. שמן שקדים הינו שמן רב שימושי ופופולארי בקרב מעסים.  השמן בעל צבע צהבהב נטרלי וניחוח וטעם עדינים של שקדים. השמן מעולה לעיסויי גוף ועיסויי פנים, להגנה מפני השפעה סביבתית. טוב לשמני מסג' וריכוך, לקרם לחות, לקרם להרגעת והגנת עור הידיים, לחלב גוף, לקרם לילה.


בדומה להרבה מאוד זנים של צמחים, עשבים וזרעים טבעיים אחרים, גם לשקד יש תכונות בריאות ומועילות מאוד לאדם, במיוחד בתצורה האורגנית שלו, ללא מעורבות חומרים כימיים ותעשייתיים כאלו ואחרים. מעבר לאלמנטים הבריאים המתקבלים מצריכה מבוקרת של שקדים בתזונה היומיומית והקבועה שלנו, משמשים שקדים גם להפקת שמן שקדים מתוקים שהוא אפקטיבי מאוד לשמירה על לחות העור ולהצערת העור. בנוסף, לשמן הזה, שהוא חלק ממשפחת שמנים צמחיים המופקים לטובת עולם האסתטיקה, הקוסמטיקה והנוי, יש גם הצלחות מוכחות בהקלה על גירודים בעור ובמניעת יובש. השמן נטול ריח ונספג בגוף בקלות ובמהירות, כך שמדובר על ללכת עם ולהרגיש בלי, בדיוק מה שמחפשים באלמנט קוסמטי ואסתטי.

גם עבור נשים בהיריון ותינוקות קטנים משמש שמן שקדים מתוקים כגורם מאוד משמעותי ומוצלח לעיסוי ולהרגעת כאבים מקומיים. השקדים עשירים מאוד בויטמין E, המסייע, כאמור, לתהליכי החמצון בתאים להיות מינימאליים וזניחים ותורם תרומה משמעותית למאבק של הגוף בכולסטרול ובשומן השלילי וכאשר מדובר על שמן שקדים מתוקים המופק בתהליך של כבישה קרה, הרי שרוב רובן של האיכויות ושל התכונות החיוביות בשקד הטבעי נותרות בעינן גם כאשר הוא נגרס והופך לשמן נוזלי.

40 ₪

שמן שקדים מתוקים בכבישה קרה 

מכיל: 100% שמן שקדים מתוקים טהור בכבישה קרה 

בעל גוון צהבהב, סמיכות וניחוח אופייני, טעם של שקדים

 

מאפיינים:

מקור עץ השקד הינו במרכז אסיה, במאה ה - 16 הובא לצרפת וכיום מגדלים אותו גם בקליפורניה ובמדינות הים התיכון. שמן שקדים הינו שמן רב שימושי ופופולארי בקרב מעסים.  השמן בעל צבע צהבהב נטרלי וניחוח וטעם עדינים של שקדים. השמן מעולה לעיסויי גוף ועיסויי פנים, להגנה מפני השפעה סביבתית. טוב לשמני מסג' וריכוך, לקרם לחות, לקרם להרגעת והגנת עור הידיים, לחלב גוף, לקרם לילה.


בדומה להרבה מאוד זנים של צמחים, עשבים וזרעים טבעיים אחרים, גם לשקד יש תכונות בריאות ומועילות מאוד לאדם, במיוחד בתצורה האורגנית שלו, ללא מעורבות חומרים כימיים ותעשייתיים כאלו ואחרים. מעבר לאלמנטים הבריאים המתקבלים מצריכה מבוקרת של שקדים בתזונה היומיומית והקבועה שלנו, משמשים שקדים גם להפקת שמן שקדים מתוקים שהוא אפקטיבי מאוד לשמירה על לחות העור ולהצערת העור. בנוסף, לשמן הזה, שהוא חלק ממשפחת שמנים צמחיים המופקים לטובת עולם האסתטיקה, הקוסמטיקה והנוי, יש גם הצלחות מוכחות בהקלה על גירודים בעור ובמניעת יובש. השמן נטול ריח ונספג בגוף בקלות ובמהירות, כך שמדובר על ללכת עם ולהרגיש בלי, בדיוק מה שמחפשים באלמנט קוסמטי ואסתטי.

גם עבור נשים בהיריון ותינוקות קטנים משמש שמן שקדים מתוקים כגורם מאוד משמעותי ומוצלח לעיסוי ולהרגעת כאבים מקומיים. השקדים עשירים מאוד בויטמין E, המסייע, כאמור, לתהליכי החמצון בתאים להיות מינימאליים וזניחים ותורם תרומה משמעותית למאבק של הגוף בכולסטרול ובשומן השלילי וכאשר מדובר על שמן שקדים מתוקים המופק בתהליך של כבישה קרה, הרי שרוב רובן של האיכויות ושל התכונות החיוביות בשקד הטבעי נותרות בעינן גם כאשר הוא נגרס והופך לשמן נוזלי.