Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

תמצית CO2 זרעי בוראג'

אקסטרקט CO2 זרעי בוראג' אורגני  - Borage Seed CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Borago officinalis - זרעים יבשים, חקלאות האורגנית

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

רכיבים:מיצוי שומני טהור 100% המכיל כמות גבוהה של החומרים הפעילים בזרעים: חומצות שומן רב בלתי רווי כולל חומצה , חומצה גמא-לינולנית חומצה אולאית,  חומצה פלמיטית חומצה וטוקופרולים tocopherols.

גוון צהבהב - ירקרק עדין. ניחוח אופייני ונקי של זרעי בוראג'.

 יישומים:בתעשיית הקוסמטיקה משמש השמן כמקדם לחות מעולה לעור יבש, לכל מצב של עור לא מאוזן עקב בעיות הורמונליות, אקנה, בעיות ער כגון פסוריאזיס, סבוריאה ואקזמה יבשה, עור קשקשי וסדוק.

מתאים לכל סוגי העור, לכל מוצרי הטיפוח ולטיפול אנטי אייגינג,  לטיפול בקמטים וקמטוטים.  

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 5-20%. לא לחמם.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט זרעי בוראג' ב CO2 לעומת שמן זרעי בוראג'?

מבחינת המשתמש התחושה הינה של שמנים צמחיים ואכן זה יכול לבלבל. בשורה התחתונה ההבדל הוא בשיטת ה"מיצוי" של החומר השומני מהזרע. האחד ב CO2 והשני בכבישה קרה. הם שמנים אך גם שונים.

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגורייה של אקסטרקטים CO2), קיימים כמה הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. שיטת המיצוי ב CO2 מאפשרת מיצוי גבוה יותר חומרים פעילים ממיצוי בכבישה קרה כך שהוא למעשה הרבה יותר מרוכז, עובד יותר טוב וצריך וגם מספיק כמות קטנה יחסית ממנו.

2. למיצוי ב CO2 יש יותר ניחוח אופייני של הזרע ופחות ריח של "שמן".

3. המבנה שלו "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן הנעשה בכבישה ולכן גם הוא מתאים לטווח יותר גדול של מצבי עור.    

4. 100% חומר טבעי אורגני. 

שיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור ומשמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים בכבישה קרה שצורת ההפקה שלהם מחייבת חום של 35 מעלות מינימום ושימוש במכשור היוצר לחץ מכני. 

90 ₪

אקסטרקט CO2 זרעי בוראג' אורגני  - Borage Seed CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Borago officinalis - זרעים יבשים, חקלאות האורגנית

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

רכיבים:מיצוי שומני טהור 100% המכיל כמות גבוהה של החומרים הפעילים בזרעים: חומצות שומן רב בלתי רווי כולל חומצה , חומצה גמא-לינולנית חומצה אולאית,  חומצה פלמיטית חומצה וטוקופרולים tocopherols.

גוון צהבהב - ירקרק עדין. ניחוח אופייני ונקי של זרעי בוראג'.

 יישומים:בתעשיית הקוסמטיקה משמש השמן כמקדם לחות מעולה לעור יבש, לכל מצב של עור לא מאוזן עקב בעיות הורמונליות, אקנה, בעיות ער כגון פסוריאזיס, סבוריאה ואקזמה יבשה, עור קשקשי וסדוק.

מתאים לכל סוגי העור, לכל מוצרי הטיפוח ולטיפול אנטי אייגינג,  לטיפול בקמטים וקמטוטים.  

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 5-20%. לא לחמם.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט זרעי בוראג' ב CO2 לעומת שמן זרעי בוראג'?

מבחינת המשתמש התחושה הינה של שמנים צמחיים ואכן זה יכול לבלבל. בשורה התחתונה ההבדל הוא בשיטת ה"מיצוי" של החומר השומני מהזרע. האחד ב CO2 והשני בכבישה קרה. הם שמנים אך גם שונים.

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגורייה של אקסטרקטים CO2), קיימים כמה הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. שיטת המיצוי ב CO2 מאפשרת מיצוי גבוה יותר חומרים פעילים ממיצוי בכבישה קרה כך שהוא למעשה הרבה יותר מרוכז, עובד יותר טוב וצריך וגם מספיק כמות קטנה יחסית ממנו.

2. למיצוי ב CO2 יש יותר ניחוח אופייני של הזרע ופחות ריח של "שמן".

3. המבנה שלו "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן הנעשה בכבישה ולכן גם הוא מתאים לטווח יותר גדול של מצבי עור.    

4. 100% חומר טבעי אורגני. 

שיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור ומשמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים בכבישה קרה שצורת ההפקה שלהם מחייבת חום של 35 מעלות מינימום ושימוש במכשור היוצר לחץ מכני.