Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

תמצית CO2 זרעי פטל אורגני

אקסטרקט CO2 זרעי פטל אורגני - Raspberry Seeds CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Rubus idaeus - Seeds – זרעים יבשים מחקלאות אורגנית

 

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים. בתוספת תמצית רוזמרין CO2 כנוגד חמצון.

 

רכיבים:  מיצוי שומני טהור 100% עם תכולה גבוהה  של חומצות שומן רב בלתי רווי כולל חומצה לינולאית, חומצה אלפא לינולנית, ויטמין E  tocotrienols.

גוון צהבהב מעט עמוק וניחוח אופייני עדין ונעים של פטל.

 

יישומים: במוצרי קוסמטיקה לטיפול בכל סוגי העור, אנטי אייגינג.

המוצר תומך בתפקוד ממברנת התא, מסייע לשמירת לחות העור ותורם לגמישות העור. מעולה לעור יבש ובעיות עור כרוניות עם סימפטומים של יובש בעור.

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 5-20%. לא לחמם.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט זרעי פטל ב CO2 לעומת שמן זרעי פטל?

מבחינת המשתמש התחושה הינה של שמנים צמחיים ואכן זה יכול לבלבל. בשורה התחתונה ההבדל הוא בשיטת ה"מיצוי" של החומר השומני מהזרע. האחד ב CO2 והשני בכבישה קרה. הם שמנים אך גם שונים.

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגורייה של אקסטרקטים CO2), קיימים כמה הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. שיטת המיצוי ב CO2 מאפשרת מיצוי גבוה יותר חומרים פעילים ממיצוי בכבישה קרה כך שהוא למעשה הרבה יותר מרוכז, עובד יותר טוב וצריך וגם מספיק כמות קטנה יחסית ממנו.

2. למיצוי ב CO2 יש יותר ניחוח אופייני של הזרע ופחות ריח של "שמן".

3. המבנה שלו "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן הנעשה בכבישה ולכן גם הוא מתאים לטווח יותר גדול של מצבי עור.    

4. 100% חומר טבעי אורגני. 

שיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור ומשמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים בכבישה קרה שצורת ההפקה שלהם מחייבת חום של 35 מעלות מינימום ושימוש במכשור היוצר לחץ מכני.

120 ₪

אקסטרקט CO2 זרעי פטל אורגני - Raspberry Seeds CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Rubus idaeus - Seeds – זרעים יבשים מחקלאות אורגנית

 

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים. בתוספת תמצית רוזמרין CO2 כנוגד חמצון.

 

רכיבים:  מיצוי שומני טהור 100% עם תכולה גבוהה  של חומצות שומן רב בלתי רווי כולל חומצה לינולאית, חומצה אלפא לינולנית, ויטמין E  tocotrienols.

גוון צהבהב מעט עמוק וניחוח אופייני עדין ונעים של פטל.

 

יישומים: במוצרי קוסמטיקה לטיפול בכל סוגי העור, אנטי אייגינג.

המוצר תומך בתפקוד ממברנת התא, מסייע לשמירת לחות העור ותורם לגמישות העור. מעולה לעור יבש ובעיות עור כרוניות עם סימפטומים של יובש בעור.

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 5-20%. לא לחמם.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט זרעי פטל ב CO2 לעומת שמן זרעי פטל?

מבחינת המשתמש התחושה הינה של שמנים צמחיים ואכן זה יכול לבלבל. בשורה התחתונה ההבדל הוא בשיטת ה"מיצוי" של החומר השומני מהזרע. האחד ב CO2 והשני בכבישה קרה. הם שמנים אך גם שונים.

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגורייה של אקסטרקטים CO2), קיימים כמה הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. שיטת המיצוי ב CO2 מאפשרת מיצוי גבוה יותר חומרים פעילים ממיצוי בכבישה קרה כך שהוא למעשה הרבה יותר מרוכז, עובד יותר טוב וצריך וגם מספיק כמות קטנה יחסית ממנו.

2. למיצוי ב CO2 יש יותר ניחוח אופייני של הזרע ופחות ריח של "שמן".

3. המבנה שלו "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן הנעשה בכבישה ולכן גם הוא מתאים לטווח יותר גדול של מצבי עור.    

4. 100% חומר טבעי אורגני. 

שיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור ומשמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים בכבישה קרה שצורת ההפקה שלהם מחייבת חום של 35 מעלות מינימום ושימוש במכשור היוצר לחץ מכני.