Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

תמצית CO2 קלנדולה אורגני

אקסטרקס CO2 פרחי קלנדולה אורגני - Marigold Flower CO2 organic

 

Calendula officinalis – פרחים יבשים מחקלאות אורגנית.

מכיל:  20 גרם

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

מרכיבים:Faradiol esters  - החומר הפעיל החזק בצמח בעל תכונות נוגדות דלקת חזקות. בנוסף מכיל סטרולים, קרטנואידים, אסטרים: Pentacyclic triterpene alcohols,triterpendiol monoesters including faradiol esters esterified mainly with myristic- and palmitic acids.

מגיע כנוזל סמיך. צבע כתום צהבהב, ניחוח אופייני ועמוק של קלנדולה.

יישומים: בתחום הקוסמטיקה והתרופות, לטיפול בכאבים, בחבורות ובדלקות, לריפוי פצעים ושיקום העור, לעור יבש רגיש, במשחות פנים, מוצרי שמש, טיפוח שפתיים מוצרי תינוקות ועוד.

אופן שימוש: להמיס בפאזה שומנית  0.1% - 0.3%.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט קלנדולה ב CO2 לעומת שמן קלנדולה?

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגוריה של אקסטרקטים CO2), קיימים שני הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. מיצוי קלנדולה ב CO2 הוא 100% חומרים פעילים מן הצמח. הוא נראה כמו מחית קלנדולה ומכיל רק חומרים פעילים מהשמן בכבישה קרה כך שהוא עובד יותר טוב וצריך ומספיק ממנו כמות קטנה מאוד.

2. מיצוי ב CO2 בעל מבנה "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן צמחי ולכן גם הוא מתאים לטיפול בכל סוגי העור.  

יתרון נוסף הוא ששיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור וללא שימוש בממסים אורגניים כמו שמנים כך שהיא משמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים לשמן תשרית שצורת ההפקה שלו מחייבת שימוש בשמן צמחי ולפעמים משמשים בחום.

 

120 ₪

אקסטרקס CO2 פרחי קלנדולה אורגני - Marigold Flower CO2 organic

 

Calendula officinalis – פרחים יבשים מחקלאות אורגנית.

מכיל:  20 גרם

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

מרכיבים:Faradiol esters  - החומר הפעיל החזק בצמח בעל תכונות נוגדות דלקת חזקות. בנוסף מכיל סטרולים, קרטנואידים, אסטרים: Pentacyclic triterpene alcohols,triterpendiol monoesters including faradiol esters esterified mainly with myristic- and palmitic acids.

מגיע כנוזל סמיך. צבע כתום צהבהב, ניחוח אופייני ועמוק של קלנדולה.

יישומים: בתחום הקוסמטיקה והתרופות, לטיפול בכאבים, בחבורות ובדלקות, לריפוי פצעים ושיקום העור, לעור יבש רגיש, במשחות פנים, מוצרי שמש, טיפוח שפתיים מוצרי תינוקות ועוד.

אופן שימוש: להמיס בפאזה שומנית  0.1% - 0.3%.

 

מה ההבדל בין אקסטרקט קלנדולה ב CO2 לעומת שמן קלנדולה?

מעבר ליתרונות של צורת ההפקה עצמה של החומרים ב CO2 (המצוינים בדף הקטגוריה של אקסטרקטים CO2), קיימים שני הבדלים מהותיים בתוצרים בהקשר לעור:

1. מיצוי קלנדולה ב CO2 הוא 100% חומרים פעילים מן הצמח. הוא נראה כמו מחית קלנדולה ומכיל רק חומרים פעילים מהשמן בכבישה קרה כך שהוא עובד יותר טוב וצריך ומספיק ממנו כמות קטנה מאוד.

2. מיצוי ב CO2 בעל מבנה "קל" יותר. הוא נספג הרבה יותר בקלות אל תוך העור משמן צמחי ולכן גם הוא מתאים לטיפול בכל סוגי העור.  

יתרון נוסף הוא ששיטת ההפקה ב CO2 היא תמיד קרה ועדינה וללא מכשור וללא שימוש בממסים אורגניים כמו שמנים כך שהיא משמרת 100% מהחומרים הפעילים של המוצר בניגוד לשמנים לשמן תשרית שצורת ההפקה שלו מחייבת שימוש בשמן צמחי ולפעמים משמשים בחום.