Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters

תמצית CO2 גרומוויל (שיקונין)

אקסטרקט CO2 שורש גרומוויל (שיקונין)  - Gromwell Root CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Lithospermum Erythrorhizon – שורש יבש (יפני)

 

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

 

רכיבים:המוצר מכיל naphthoquinone המעניק את הצבע האדום המורכב shikonin, אצטילשיקונין, deoxyshikonin, isobuyrylshikonin, isovalerylshikonin, α-methylbutyrylshikonin ß-hydroxyisovalerylshikikonin ו ß, ß-dimethylacrylshikonin. בנוסף, המוצר מכיל תכולה גבוהה יחסית של סטרולים ושמן חוחובה (אורגני) .

 גוון אדום עמוק. ניחו אופייני של השורש.

יישומים: צמח אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי, אנטי-דלקתי, אקזמה וכוויות. משקם חזק.

נוגד חמצון מעולה המשקם רקמות חזק במיוחד, בעל תכונות הרגעה, ריפוי ושיקום העור. טיפול בעור סביב העיניים, הורדת נפיחויות.

לשימוש בתכשירים חידוש רקמות העור, שימור העור, עידון העור, קרמים ותכשירים לעור מבוגר לטיפולי אנטי אייגינג, מוצרי עיניים, קרמי יום לקיץ.

מתאים לצביעת מוצרים קוסמטיים. בשמן נותן צבע אדום עמוק לשמנים וורוד לקרמים.

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 3-10%. לא לחמם.

180 ₪

אקסטרקט CO2 שורש גרומוויל (שיקונין)  - Gromwell Root CO2

 

מכיל: 30 מ"ל

Lithospermum Erythrorhizon – שורש יבש (יפני)

 

צורת הפקה:על ידי מיצוי CO2, לא שאריות ממס, לא מלחים אנאורגניים, ללא מתכות כבדות, ללא מיקרואורגניזמים.

 

רכיבים:המוצר מכיל naphthoquinone המעניק את הצבע האדום המורכב shikonin, אצטילשיקונין, deoxyshikonin, isobuyrylshikonin, isovalerylshikonin, α-methylbutyrylshikonin ß-hydroxyisovalerylshikikonin ו ß, ß-dimethylacrylshikonin. בנוסף, המוצר מכיל תכולה גבוהה יחסית של סטרולים ושמן חוחובה (אורגני) .

 גוון אדום עמוק. ניחו אופייני של השורש.

יישומים: צמח אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי, אנטי-דלקתי, אקזמה וכוויות. משקם חזק.

נוגד חמצון מעולה המשקם רקמות חזק במיוחד, בעל תכונות הרגעה, ריפוי ושיקום העור. טיפול בעור סביב העיניים, הורדת נפיחויות.

לשימוש בתכשירים חידוש רקמות העור, שימור העור, עידון העור, קרמים ותכשירים לעור מבוגר לטיפולי אנטי אייגינג, מוצרי עיניים, קרמי יום לקיץ.

מתאים לצביעת מוצרים קוסמטיים. בשמן נותן צבע אדום עמוק לשמנים וורוד לקרמים.

 

אופן שימוש: בפאזה שומנית 3-10%. לא לחמם.

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

שמן המפ אורגני בכבישה קרה Hemp Oil / 50CC

כבישה קרה, לא מזוכך (food grade)
60 ₪

קרם בסיס טבעי

קרם בסיס טבעי 97%
50 ₪

אבץ zinc oxide

אבקה טהורה
15 ₪

אבקת מלפפונים cucumber powder

אבקה טהורה
60 ₪

סקוואלן צמחי Squalene

טבעי - מיוצר משמן זית
60 ₪