Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters
RSS

מאמרים

מה זה סרום?
מה זה סרום?

סרום אמור להיות תמצית מרוכזת של מרכיבים פעילים בעלי מולקולות קטנות, למשל וויטמינים, מינרלים, צמחים, שמנים, הורמונים ועוד. הודות לעובדה שהמולקולות בסרום קטנות הוא יכול לחדור לשכבות התחתונות של העור ולהיספג בהן. בנוסף, העובדה שמדובר במוצר מרוכז הופכת אותו ליעיל במיוחד, כלומר די בכמה טיפות של סרום (לרוב 2-3 טיפות) כדי לעשות את העבודה הרצויה

הכיני בקלות מסיכת פנים ביתית
הכיני בקלות מסיכת פנים ביתית

מסיכת פנים היא דרך עמוקה ויסודית לשמור על טיפוח עור הפנים. אמנם השם "מסכה" נוצר בשנות ה-20 של המאה הקודמת שבה נעשה שימוש במסכות סמיכות, אבל כיום אפשר ליהנות ממסכות פנים במרקמים שונים שמתאימות לסוגי העור השונים ולבעיות ספציפיות. עם זאת, לפני כל שימוש במסכה יש להקפיד על הכללים הבאים

10 עובדות על בשמים
10 עובדות על בשמים

נוהגים לציין את תחילת ההיסטוריה של הבושם עוד בתקופת האדם הקדמון אשר גילה כי ישנם עצים מסוימים שבעת הבערתם מופקים ריחות נעימים. לאור גילוי זה האדם הקדמון השתמש באותם בשמים כמנחה לאלים הקדומים והאמין כי יש בכוחם של בשמים אלה להעביר לאלים מסרים בעזרת אש, מכאן מקור השם פרפיום- דרך העשן.

אקנה והמלצות לטיפול טבעי
אקנה והמלצות לטיפול טבעי

אקנה היא דלקת של בלוטות החלב וזקיקי השיער שנקראת בלועזית Acne vulgaris ובעברית חטטת, אך מכיוון שהיא מופיעה בעיקר גיל ההתבגרות היא נקראת בטעות פצעי בגרות. האקנה מופיעה לרוב בגיל זה כתגובה להפרשת הורמון המין הגברי טסטוסטרון, כך שעם האיזון בתגובת הגוף להורמון פוחתת גם הדלקת ואיתה הפצעונים.

נפלאות שמן הקמומיל
נפלאות שמן הקמומיל

קמומיל הוא אחד מצמחי המרפא העתיקים הידועים לאדם ונחשב לשמן רב שימושי . שמן קמומיל אפשר לייצר בהשריית קמומיל (בבונג) בשמן צמחי ואז מקבלים שמן תשרית קמומיל עשיר שניתן להשתמש בו חופשי או זיקוק הצמח בקיטור ואז מקבלים תמצית אתרית טהורה, ועליה אני רוצה לדבר במאמר זה כי שמן קמומיל נחשב לאחד מהשמנים האתריים השימושיים והעדינים שיש וחשוב להכיר אותו

קולגן - דברים שתרצי לדעת
קולגן - דברים שתרצי לדעת

קולגן הוא חלבון, הוא אינו מתנהג כמו חלבון רגיל ויש לו תכונות ייחודיות למשל : הודות לגמישותו ולחוזקו הוא מבצע פעולות חיבור שונות בתוך התאים וגם מחוצה להם. בעל יכולת מתיחה רבה והשפעה על המראה הכללי של העור. עם זאת, כחלק מתהליך ההזדקנות פוחת ייצור הקולגן בגוף והדבר מתבטא בקמטים, בירידה בגמישות העור וירידה ברמת הלחות של העור.

שמן פצ'ולי - נעים להכיר
שמן פצ'ולי - נעים להכיר

שמן פצ'ולי משמש כמרכיב ריחני במוצרי קוסמטיקה שונים כמו סבונים, אבקות כביסה, דאודורנטים ומטהרי אוויר, דוחה חרקים ובמזרח הרחוק אף משמש כמרכיב בקטורת לצרכים דתיים. לשמן יש תכונות שנוגדות פטריות, דלקות והוא גם אנטימיקרוביאלי ואנטיביוטי וניתן לעשות בו שימושים קוסמטיים רבים:

שמן ברגמוט - יתרונות ושימושים שאתם חייבים להכיר
שמן ברגמוט - יתרונות ושימושים שאתם חייבים להכיר

שמן ברגמוט הוא השמן הטוב והיקר ביותר במשפחת ההדרים בעל ניחוח הדרי משגע ויש לו שפע של יתרונות בריאותיים נפלאים ההופכים אותו למעשה לשמן חובה בכל בית. הכירו את שמן הברגמוט הנפלא!

5 סיבות למה להשתמש בשמן חוחובה
5 סיבות למה להשתמש בשמן חוחובה

שמן חוחובה יש את כל היתרונות של שמן אבל בלי החסרונות. וזה לא הכל כי שמן חוחובה מתקלקל רק אחרי 6-10 שנים...( כן הוא עמיד מאוד!) למעשה, שמן חוחובה הוא סרום ביולוגי טהור וניתן לעשות בו שימוש כמות שהוא למשל: לעסות ישירות על העור (כולל בפנים, בשיער, בצוואר ובאזור העיניים) למרוח אותו על השיער ועוד...