Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters
RSS

מאמרים

שמן ציפורן
שמן ציפורן

שמן ציפורן מופק באמצעות זיקוק בקיטור של מרכיבים שונים בצמח הציפורן : בעיקר ניצנים של פרחים יבשים, אבל גם גבעולים, עלים וענפים. השמן מכיל חומצה, אצטט וברזל והוא נחשב לאחד השמנים החזקים והחריפים מבין השמנים האתרים. השמן נחשב למשכך הכאבים הטבעי החזק ביותר שקיים ומשמש לשיכוך כאבים שונים (כאבי שרירים, כאבי דלקת, כאבי שיניים כתוצאה מדלקות שונות, כאבים עצביים ועוד.

שמן קלנדולה
שמן קלנדולה

שמן קלנדולה המופק מפרחי צמח הקלנדולה הוא למעשה שמן תשרית – משרים את הפרחים המיובשים בשמן צמחי, באופן הזה החומרים הפעילים בצמח הקלנדולה, השמנים שלו והשרף של הפרחים מתמצים בשמן ומעבירים אליו את תכונות המרפא של הצמח. התכונות הרפואיות של שמן הקלנדולה ידועות לאנושות עוד מתקופת מצרים העתיקה, ומאז לא מפסיקים להשתמש בו

שמן עץ התה - לקרוא ולשמור
שמן עץ התה - לקרוא ולשמור

שמן עץ התה הוא אחד השמנים המועילים ביותר ונחשב ל"אנטיביוטיקה של הטבע". למעשה, מי שטען שניתן לטפל בשמן עץ התה לפטריות בלבד טועה ומטעה. האמת היא שניתן לעשות שימוש בשמן עץ התה לאקנה, לדלקות, לאלרגיות ואפילו לכינים וכמעט לכל בעיה רפואית שידועה לאדם. גלו מה עושים עם השמן הנפלא הזה

שמן נר הלילה
שמן נר הלילה

מה יש בשמן הנפלא הזה שהוא כל כך חיוני לעור? רק במאה ה-18 התגלה מה שהאינדיאנים ידעו מזמן - שלרוב חלקי הצמח יש תכונות מרפא, כולל שורשים, עלים, פרחים, פקעות וזרעים. שמן נר הלילה מופק מהזרעים של הצמח ומכיל כ-7-10% של חומצת השומן GLA (חומצה גמא-לינולאית שמשתייכת לקבוצת החומצות אומגה 6), אחד הריכוזים הגבוהים של חומצה זו בטבע בכלל ובצמחים בפרט. 

לציטין צמחי לטיפול בעור סדוק ויבש
לציטין צמחי לטיפול בעור סדוק ויבש

לציטין ידוע כנוגד חמצון טבעי והוא מרגיע ומרכך את העור ואף מקל על גירויים, גרודים, סדקים ועור יבש. בנוסף, לציטין נחשב לחומר מלחח שמסייע לגוף לאצור את לחותו הטבעית ולחומר מעצים, כלומר חומר שמעצים את פעולתם של חומרים אחרים שנמצאים במוצר הטיפוח. בנוסף, לציטין הוא אנטיסטטי ונחשב כמרכך שיער טבעי שמאפשר סירוק קל.

שקדים מתוקים - כל מה שצריך לדעת
שקדים מתוקים - כל מה שצריך לדעת

אחד מהשמנים המוכרים ביותר, גם למי שאיננה עוסקת (לא בצורה מקצועית ואף לא בצורה חובבנית) בקוסמטיקה טבעית, הוא שמן שקדים מתוקים. למעשה, ניתן לומר, כי חוץ מהשמן בו אנחנו מטגנות ושמן הזית המשמש לבישול ולתיבול, שמן השקדים השתלב בחיינו הרבה לפני שהכרנו את כל השמנים הנשאים האחרים. מאחר ולשמן ישנן כ"כ הרבה תכונות טובות, זה לא מפתיע שהוא ביסס את מעמדו כאחד מהשמנים הנשאים הנפוצים ביותר בשימוש.

מי ורדים - סגולות ושימושים
מי ורדים - סגולות ושימושים

למי ורדים סגולות קוסמטיות כי הם מכילים חומרים מרגיעים ויש להם תכונות מחטאות, אנטי-בקטריאליות ואנטי-דלקתיות כך שהם יכולים לשמש למגוון מטרות, למשל ניקוי הנקבוביות בפנים, ניקוי העור, רפוי של צלקות, פצעים וחתכים ובמילים אחרות – מי ורדים הם מוצר אנטי-אייג'ינג טבעי לחלוטין 

שמן הורד הבולגרי - הכירי את מלכת האנטי אייג'ינג
שמן הורד הבולגרי - הכירי את מלכת האנטי אייג'ינג

זו היא מלכתם של הפרחים ומלכת השמנים, הטיפול בורד החל לפני אלפי שנים. הרומאים השתמשו בה כנגד כאבי ראש שלאחר שתייה מופרזת. אצל הפרסים הייתה סמל לניצחון. שמן ורד יכול לעורר אין סוף תחושות ורגישויות כגון אהבה, רומנטיקה ותשוקה. זאת הסיבה שבעבר כל בושם הכיל תמצית שמן ורדים. הריח עובד בעיקר על נשים ולאחר הרחת הבושם הן מוכנות להבין ולסלוח. 

שמן אבוקדו - 6 יתרונות חשובים לעור והשיער שלך
שמן אבוקדו - 6 יתרונות חשובים לעור והשיער שלך

בשל תכונותיו ואיכותו, שמן אבוקדו אורגני ובכבישה קרה ניתן לשימוש חופשי וישיר על העור ומשמש בטיפול בעור יבש וסדוק, בגרד בעור ובדלקות שונות. ניתן לשלב אותו בתכשירי טיפוח לשיער, שם הוא מזין קרקפת יבשה, מטפל בקשקשים ומגן על השיער מפני הנזקים שגורמות לו קרני השמש. ריכזתי עבורכם מידע ומגוון פורמולות מיוחדות.