Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters
RSS

ההודעות בלוג '2018' יוני '

לטפח את העור עם אבקת פנינים
לטפח את העור עם אבקת פנינים

אבקת הפנינים התגלתה ע"י משפחות המלוכה באסיה לפני אלפי שנים ויועדה במקור לטפל באקנה. עם הזמן במזרח (בעיקר הסינים) הבינו שאבקת הפנינים מוצלחת לא רק לטיפול באקנה, אלא גם מעוררת את העור לייצור מוגבר של קולגן לצורך טיפול בפצעים וכוויות. והשאר היסטוריה או כמאמר הקלישאה – מסתבר שמיליארד סינים לא טועים גם בתחום הזה.

פחם פעיל בקוסמטיקה - מה עושים איתו?
פחם פעיל בקוסמטיקה - מה עושים איתו?

פחם פעיל בתחום הקוסמטיקה משמש כחומר גלם במוצרי קוסמטיקה שונים, למשל במשחות שיניים, מסכות פנים, מרככי שיער, סבוני פנים, קרמים לגילוח, מטהרי אויר ועוד. אז איך אפשר להשתמש בפחם פעיל למטרות קוסמטיות? לפניכם מספר אפשרויות 

אסטמה של העור - לטפל בטבעיות
אסטמה של העור - לטפל בטבעיות

אסטמה של העור (הידועה בשמה המקצועי אטופיק דרמטיטיס או אקזמה) היא מחלת עור דלקתית אוטו-אימונית שגורמת ליובש בעור, לתפרחת ולגרד שגורם לזיהומים משניים. הדלקת מופיעה בעיקר בקפלים של העור, בעיקר במרפקים ובברכיים מה שגרם לקרוא לה בסין "מחלת ארבעת הקפלים".

קרם הגנה - האם אנחנו באמת מוגנים?
קרם הגנה - האם אנחנו באמת מוגנים?

חשיפה לשמש גורמת לנזקים נוספים כמו קמטים, הזדקנות מוקדמת, קטרקט, כתמי שמש, מרחיבה את כלי הדם שלא לצורך ועוד ואולי תופתעו לדעת אבל יש סיכוי שקרם ההגנה שקניתם כלל לא עושה את העבודה.. מאמר חשוב לקריאה!