Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters
RSS

הודעות הבלוג מתוייגים עם 'שמן זרעי רימונים'

שמן זרעי רימונים - למה את חייבת להכיר אותו?
שמן זרעי רימונים - למה את חייבת להכיר אותו?

שמן זרעי רימונים שמופק מזרעי רימונים (כמשתמע משמו) נחשב לאחד מהשמנים הנדירים והיקרים להפקה מסיבה אחת – נדרשות כמויות עתק של זרעי רימונים כדי להפיק טיפה אחת של שמן, עם זאת, המאמץ והמחיר משתלמים כי לשמן זרעי רימונים יש תכונות מדהימות לעור שאתם חייבים להכיר!

עץ הרימון נתן ריחו - בריאות צבועה בארגמן!
עץ הרימון נתן ריחו - בריאות צבועה בארגמן!

שמן זרעי רימונים בכבישה קרה נחשב לאחד מהשמנים המעולים, ומקושר ישירות, בשל תכונותיו, לתכשירי טיפוח אנטי אייג'ינג ולתכשירים המיועדים לעור המזדקן. זרעי רימון והשמן המופק מהם מכילים חומצת שומן ייחודית הנקראת חומצה פוניצית (Punicic acid), חומצת שומן רב בלתי רוויה, אשר שייכת לקבוצת חומצות השומן הלינולניות המוצמדות (conjugated linolenic acids = CLnA). באופן טבעי, מכילי זרעי הרימון בין 60% ל-80% של חומצה פוניצית, מתוך כלל החומצות המצויות בו. כמו כן, בזכות האנטי-אוקסידנטים שבו, נחשב שמן זרעי הרימון לשמן אידיאלי להגברת גמישותו של העור, הפחתת הקמטים הדקים והאטת תהליכי הזדקנותו של העור. בשמן ניתן להשתמש כמות שהוא, במריחה על עור פנים נקי בכל לילה לפני השינה, או לשלב אותו בתכשירים השונים, בדרכים שתכף נפרט.

קוסמטיקה טבעית - סרטון להכנת סרום עם שמן זרעי רימונים
קוסמטיקה טבעית - סרטון להכנת סרום עם שמן זרעי רימונים

קוסמטיקה טבעית - הכנת סרום עם שמן זרעי רימונים

שמן זרעי רימונים - גאווה ישראלית אותנטית
שמן זרעי רימונים - גאווה ישראלית אותנטית

 

עץ הרימון נתן ריחו, ולא רק את ריחו אלא גם את שמנו, לטובתנו ולטובת בריאותנו הפיזית והנפשית מסתבר. מבין עשרות סוגי שמנים צמחיים הקיימים כיום בתעשיית הקוסמטיקה, האסתטיקה הרפואית והרפואה האלטרנטיבית המקובלת (בעיקר הרפואה הארומתרפית), הרי שמקומו של שמן זרעי רימונים מוצא מקום של כבוד ומהווה מקור גאווה לישראל עקב היותו פיתוח ישראלי מתחילתו ועד לסופו.