Close
אין מוצרים בסל הקניות שלך
חיפוש
Filters
RSS

הודעות הבלוג מתוייגים עם 'שמן פצ'ולי'

שמן פצ'ולי - נעים להכיר
שמן פצ'ולי - נעים להכיר

שמן פצ'ולי משמש כמרכיב ריחני במוצרי קוסמטיקה שונים כמו סבונים, אבקות כביסה, דאודורנטים ומטהרי אוויר, דוחה חרקים ובמזרח הרחוק אף משמש כמרכיב בקטורת לצרכים דתיים. לשמן יש תכונות שנוגדות פטריות, דלקות והוא גם אנטימיקרוביאלי ואנטיביוטי וניתן לעשות בו שימושים קוסמטיים רבים: